auto huren curacao

Klaar om een auto te huren voor uw volgende reis? Volg deze top 10 tips over auto huren curacao voordat u uw volgende auto boekt. Met deze tips kun je geld besparen.

Top 10 tips voor autoverhuur

1. Heeft u echt vervoer nodig?

Ben je van plan om in een resort te verblijven? Heeft u een auto nodig bij aankomst op het resort? Het is misschien beter om vervoer naar het resort te krijgen en geen auto te huren.

2. Huur het voertuig alleen op dagen dat het nodig is

Als u van plan bent om slechts een dag de stad uit te rijden, huur dan de auto alleen voor de dag in plaats van de hele vakantie. Als u in de stad verblijft, kunt u over het algemeen gedurende uw hele verblijf een auto huren bij hotels voor een dag in plaats van op de luchthaven.

3. Huur de accommodatie op de luchthaven curacao

Het is meestal veel goedkoper om een auto te huren in de stad dan op het vliegveld. De auto huren curacao airport heeft extra kosten die kunnen worden vermeden door een auto te huren in de stad. Neem contact op met hotels in de omgeving en ontdek waar u een auto voor de dag kunt ophalen. Als u de auto aan het einde van uw reis huurt, plan deze dan in te leveren op de luchthaven en vermijd vervoerskosten om terug te gaan naar de luchthaven.

4. Huur voor een dagtocht en breng deze na sluitingstijd terug

Als u van plan bent een dagtocht te maken, haalt u de auto op bij een hotel in Willemstad. Lever de auto buiten kantooruren in en vermijd de tweede dag huur zolang deze wordt ingeleverd voordat ze de volgende dag opengaan. Bovendien voorkom je dat je ook 's nachts parkeergeld betaalt. Kom 's ochtends langs bij de autoverhuur curacao en haal je bon op of laat ze naar je e-mailen.

5. Zoek op internet naar kortingsbonnen

Bepaal welk autobedrijf u wilt gebruiken en zoek vervolgens naar kortingsbonnen en kortingen die van toepassing zijn op dat verhuurbedrijf. Meestal heb je alleen de code nodig. Zodra u het hebt, past u het toe op uw autoverhuur. Wekelijkse coupons voor autoverhuur kunnen u doorgaans flink besparen. Dat is een flinke korting op een wekelijkse autohuur.

6. Overnachten op een zaterdagavond

Autoverhuur geeft vaak korting op het tarief voor een verblijf op zaterdag. De meeste kortingsbonnen werken alleen als er een zaterdagnacht verblijf is. Als je van plan bent om een auto te huren van zondag - zaterdag, heb je misschien een veel betere deal om van zaterdag - vrijdag te huren.


7. Huur een kleiner voertuig en vraag een gratis upgrade aan

Huur een zuinige of compacte auto en vaak vertellen ze je dat ze je net hebben geüpgraded naar een groter voertuig. Autoverhuurbedrijven hebben vaak een overschot aan grotere voertuigen en zullen u meestal zonder extra kosten upgraden. Neem contact met hen op om te zien of ze u een gratis upgrade zullen geven.


8. Kies er niet voor hen om uw benzine bij te vullen

Kies altijd voor de optie om de auto vol gas terug te brengen. Als u ervoor kiest om het autoverhuurbedrijf de benzinetank voor u te laten vullen, betaalt u voor een volle tank, ongeacht hoeveel u hebt verbruikt. Meestal wordt uw tank niet leeg geregistreerd als u naar de autoverhuur rijdt om de auto in te leveren.


9. Neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij voor dekking

Als u al een autoverzekering heeft, dekt deze waarschijnlijk autoverhuur. Controleer uw autoverzekering en ontdek wat uw autohuurdekking is. Dit kan je behoorlijk wat besparen als je al gedekt bent.


10. Neem contact op met uw creditcardmaatschappij voor dekking

De meeste grote creditcards bieden een autoverhuurverzekering. Lees de kleine lettertjes, want sommigen vermelden de reservering en de betaling moet met dezelfde creditcard worden gedaan.

Er zijn zoveel manieren om geld te besparen op auto verhuur op Curacao. Overweeg om een auto te huren aan het begin of het einde van uw reis, zo vermijdt u transportkosten van of naar de luchthaven. Plan uw dagtocht waarbij u aan het begin of het einde van uw reis een voertuig nodig heeft, om te voorkomen dat u de auto de hele vakantie aanhoudt.