CR2032 batterij

Er zijn zeer veel verschillende knoopcel batterijen , waarvan de CR2032 ongetwijfeld de meest gebruikte soort is. Deze knoopcel wordt echt in ontelbare toepassingen gebruikt , van deurbellen tot kinderspeelgoed , van autosleutels tot zaklampen , het is onmogelijk alle toepassingen op te sommen , zoveel zijn er.

De batterij wordt herkend aan zijn ronde en platte vorm. De term 2032 staat voor de maatvoering , namelijk een diameter van 20mm en een dikte van 3,2mm. De batterijen zijn van het soort lithium en hebben een spanning van 3 volt. Let dus op de diameter en dikte , daar andere soorten er veel op lijken.

De CR2032 batterij wordt door bijna iedere fabrikant gemaakt , vandaar dat u bij ons de keuze heeft uit veel verschillende merken zoals Duracell , Varta , Energizer , GP en Panansonic. Al deze merken zijn A-merken en de kwaliteit is gegarandeerd. Daarbij zijn er nog verschillende verpakkingsvormen. Ze worden per stuk geleverd op een blister , maar ook per 2 , 5 , 6 en zelfs in bulkverpakking per 200 stuks.

Op uw batterij kan behalve de code CR2032 ook nog een andere code staan zoals DL2032 of bijvoorbeeld 5004LC. Sommige merken gebruiken een andere code , toch zijn het dezelfde batterijen en kunt u een batterij van ons ter vervanging kopen.

De CR2032 is de meest gebruikte lithium knoopcel , maar er zijn zeer veel verschillende soorten die er op het eerste oog vaak hetzelfde uitzien. Toch is er iedere keer een verschil in dikte of diameter. De andere soorten hebben wij uiteraard ook op voorraad.

Voor al uw lithium knoopcel batterijen , dus zeker ook de CR2032 kunt u terecht bij batterijenstunter , de specialist in batterijen.