De meest populaire banen in Den Haag

Als je werk zoekt in onze politieke hoofdstad dan ben je bij nl.jobberbase.com aan het goede adres. Den Haag is een hele unieke stad. Het is internationaal en zelfs als enige grote stad aan de zee gelegen. Den Haag heeft zelfs een kustlijn van elf kilometer!

Er zijn veel vacatures in heel Den Haag in diverse vakgebieden. Je kunt bijvoorbeeld in Den Haag werken bij een callcenter. Ook hebben we veel vacatures in de horeca & catering. Bekijk alle vacatures in Den Haag en vind de baan die bij jou past! Den Haag is een grote stad met veel bedrijven en dus ook veel openstaande vacatures.

Beste vacatures voor jonge mensen

Ben je op zoek naar de beste vacatures in Den Haag? Denk dan bijvoorbeeld aan een baan als werkvoorbereider. Een werkvoorbereider kan werkzaam zijn in veel verschillende branches. Je hebt als werkvoorbereider kennis van het productieproces en je moet zelf tekeningen kunnen maken, of je moet de tekeningen die gemaakt zijn kunnen aflezen. Vanuit de tekening wordt een bewerkingsvolgorde opgesteld en wordt er gecommuniceerd met de productiemedewerkers.

Je hebt een relevante opleiding gedaan voor deze functie. Daarnaast heb je ervaring in de installatietechniek en beschik je over de benodigde technische kennis. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je beschikt over voldoende kennis van de Nederlandse taal.

Vacatures waar je interesse in hebt

De beste banen in Den Haag kun je hier vinden. Denk bijvoorbeeld aan een vacature als helpende niveau 2 Den Haag.

Als helpende niveau 2 voer je verzorgende taken uit en doe je huishoudelijk werk. Je helpt je cliënten om zo goed mogelijk zelfstandig te functioneren. Daarnaast werk je veel samen met je directe en indirecte collega's en krijg je leiding van begeleiders en zorgverleners.

Om dit werk te kunnen doen moet je de mbo opleiding ‘Helpende Zorg en Welzijn niveau 2' hebben afgerond. Deze opleiding duurt twee jaar, waarbij je leert om met veel verschillende doelgroepen te werken. Je kunt na het afronden van deze opleiding werken met bijvoorbeeld ouderen, kinderen, gehandicapten of daklozen.

Heb je de opleiding tot helpende niveau 2 al afgerond en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vind hier de beste vacatures Je kunt ook altijd contact opnemen of je inschrijven om meldingen te ontvangen over nieuwe vacatures in Den Haag.

Als je op zoek bent naar een vacature die bij jou past, check de jobber base portal.