Hoe een borstlift u kan helpen: Het uiterlijk van uitgezakte borsten verbeteren

Hebt u het gevoel dat uw borsten hun vroegere aantrekkingskracht verloren hebben? Heeft de zwaartekracht zijn tol geëist, waardoor uw borsten zijn uitgezakt? Zo ja, dan bent u misschien een goede kandidaat voor een borstlift. Deze chirurgische ingreep kan helpen om verslapte borsten er beter uit te laten zien, zodat u er weer jeugdiger uitziet. Lees verder voor meer informatie over deze ingreep en hoe deze u kan helpen om de uitstraling te krijgen die u wenst.

Een veel voorkomende reden voor het uitzakken van de borsten is het verouderingsproces. Naarmate wij ouder worden, verliest onze huid aan elasticiteit, waardoor de borsten kunnen gaan hangen. Een andere reden voor uitgezakte borsten is zwangerschap en borstvoeding. De veranderingen in het lichaam van een vrouw tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding kunnen ervoor zorgen dat de borsten hun vorm en volheid verliezen. Gewichtsschommelingen kunnen ook tot verslapping van de borsten leiden.

Wat is een borstlift?

Een borstlift is een chirurgische ingreep die de borsten optilt en opnieuw vorm geeft. Deze ingreep kan alleen worden gedaan of samen met een borstvergroting. Bij een borstlift maakt de chirurg een incisie rond het tepelhof (het donkere gebied rond de tepel) of in de plooi onder de borst. De chirurg zal dan deovertollige huid en weefsel, waarbij de borst wordt gelift en de tepel wordt verplaatst. In sommige gevallen kan de chirurg ook een implantaat plaatsen om de borsten voller te maken.

Als u een borstlift overweegt, is het belangrijk dat u een plastisch chirurg raadpleegt die ervaring heeft met deze ingreep. De erkende chirurgen van Kliniek Blooming zal uw individuele geval beoordelen en bepalen of u een goede kandidaat voor de operatie bent. Hij of zij zal ook uw doelen en verwachtingen voor de ingreep bespreken.

Voordelen van een borstlift operatie.

Er zijn veel voordelen verbonden aan een borstliftoperatie. Deze ingreep kan:

  • De borsten liften en een nieuwe vorm geven
  • De verslapte borsten er beter doen uitzien
  • De borsten een jeugdiger uiterlijk geven
  • Het bovenste deel van de borsten weer voller maken
  • Hangende of ptotische tepels corrigeren