Hoe uw salaris online te verwerken: Personeelsbeloningen, HR-functies en meer

Salaris verwerking online.

Wist u dat u uw salaris online kunt verwerken? In deze blogbijdrage bespreken we de verschillende manieren waarop u dit kunt doen, evenals enkele van de voordelen die eraan verbonden zijn. We bespreken ook enkele van de HR-functies die u online kunt beheren, zoals verlof en afwezigheid, HR-contractbeheer en onkostendeclaraties. Bovendien hebben we koppelingen naar enkele van de beste pensioenfondsen en boekhoudpakketten die er zijn! Zelf doe is veel makelijker met Employes dan je salarisadministratie uitbesteden.

Online je salaris verwerken en inzien.

Wij weten allemaal dat een van de belangrijkste documenten die wij hebben, onze loonstrook is. Daarop staan onze verdiensten, inhoudingen en verlofsaldi. Maar wat als wij u zouden zeggen dat u niet langer hoeft te wachten tot uw loonstrookje met de post komt? Met online salarisverwerking kunt u uw loonstrook altijd en overal bekijken en afdrukken.

Salaris software met koppelingen met pensioenfondsen en boekhoudpakketten.

Maar dat is nog niet alles! Met online salarisverwerking kunt u ook uw pensioenfonds en boekhoudpakket koppelen, voor een gemakkelijk beheer van uw financiën. En als u ooit vroegere loonstrookjes moet bekijken of afdrukken, kunt u dat met een paar klikken doen.

Online verlof aanvragen

Een ander groot voordeel van online salarisverwerking is de mogelijkheid om verlof aan te vragen en uw vrije tijd bij te houden. Geen papieren formulieren meer of wachten op goedkeuring! Met online verlofbeheer kunt u gemakkelijk zien hoeveel verlof u beschikbaar hebt, verlof aanvragen, en uw saldo bijhouden.

Arbeidscontract online inzichtelijk

Hebt u ooit naar uw arbeidscontract moeten verwijzen, maar kon u het niet vinden? Met online contractbeheer worden al uw contracten op één plaats bewaard en zijn ze met een paar muisklikken gemakkelijk op te vragen. U kunt ook uw contactinformatie bijwerken en beheren, zodat u altijd up-to-date bent.

Online declaraties indienen

Voorbij zijn de dagen van papieren onkostendeclaraties! Met online onkostendeclaraties kunt u uw declaraties gemakkelijk indienen en volgen. Bovendien kunt u ontvangstbewijzen en andere bewijsstukken elektronisch uploaden, zodat alles op één plaats wordt bewaard. Zoals u ziet, zijn er veel voordelen aan het online verwerken van uw onkostendeclaratie.