Makelaar in Leiden

Hypdomus Rijnbeek & Den Elsen is dé makelaar in Leiden op het gebied van het kopen en verkopen van een huis. Een makelaar moet van toegevoegde waarde zijn als het gaat om het kopen of verkopen van jouw huis in Leiden en omgeving, althans dat is de boodschap waar Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen in gelooft. Hypodomus Rijnbeek & Den Elsen staat als makelaarskantoor garant voor toegevoegde waarde, dat doen ze door jouw tevredenheid centraal te zetten en het gehele traject de begeleiding zo persoonlijk mogelijk te houden.

Woning kopen in Leiden

Hypdomus Rijnbeek & Den Elsen heeft als makelaar in Leiden een ruim aanbod koop- en huurwoningen in Leiden. Maar ook in de omgeving van Leiden zoals: Oegstgeest, Leiderdorp en Voorschoten zijn woningen te vinden die passen bij jouw wensen. Zo zijn er woningen in het hogere segment zoals vrijstaande villa's en grote luxe appartementen maar er zijn ook woningen voor de startende gezinnen. Kijk voor het actuele aanbod hier.

Woning verkopen in Leiden

Ook voor het verkopen van jouw woning is Hypdomus Rijnbeek & Den Elsen jouw makelaar in Leiden. De makelaars Rick Rijnbeek en Martijn den Elsen staan graag voor jou klaar om de verkoop van jouw woning te begeleiden. Voor het verkopen van een huis volgt Hypodomus een stappenplan; eerst bepalen ze de waarde van de woningen. Volgens stellen ze een verkoopplan op en maken ze de woning verkoop klaar. Daarna kan de woning verkocht worden en zorgen de makelaar voor bezichtigingen en de onderhandelingen met de kandidaten. Nadat de onderhandelingen succesvol zijn verlopen begeleiden de makelaar het ondertekenen van het koopcontract en de overdracht, hierna is de verkoop gerealiseerd. Tijdens al deze stappen hebben de makelaars van Hypdomus Rijnbeek & Den Elsen zorgvuldig aandacht voor jouw begeleiding en staan de belangen van de verkopende partij voorop.

Taxatie in Leiden

Hypdomus Rijnbeek & Den Elsen helpt als makelaar in Leiden niet alleen bij de koop en verkoop van woningen, het voert ook taxaties uit. Ben je bijvoorbeeld de gelukkige koper van een nieuwe woningen dan heb je wellicht een taxatierapport nodig. Hypdomus Rijnbeek & Den Elsen voert NWWI erkende taxaties uit waardoor de onafhankelijkheid en zeker ook de betrouwbaarheid gegarandeerd kan worden. Wij helpen je graag verder met woningtaxaties in Leiden.

Ons tarief

Nu we de diensten van Hypdomus Rijnbeek & Den Elsen hebben besproken en dat het duidelijk is dat we huizen verkopen en aankopen maar ook taxaties uitvoeren is nog één ding belangrijk en dat is natuurlijk het tarief. Wij werken als makelaar in Leiden met een tevredenheidstarief. Dat wil zeggen dat als jij uiteindelijk bepaald wat jij de service uiteindelijk waard vindt, hierdoor heb je gegarandeerd de beste service tegen de prijs die jij het waard vindt. Lees meer over alle diensten die wij aanbieden hier!