mbo hotelmanagement

Wordt hotelmanager met deze mbo-opleiding hotelmanagement in 1 of 2 jaar. Je leert alles over de hotel en event branche. Deze studie stoomt je klaar voor een carrière als manager van een hotel of event organisatie. Wordt hotelmanager, duty manager, eventmanager of supervisor.

Gastvrij organisatietalent?

Als je een organisatietalent bent en nieuwsgierig dan is deze mbo-studie voor jou. Als je daarnaast perfectionist, gastvrij en graag internationale ervaring wilt opdoen klopt het plaatje helemaal. Wil je daarnaast in control zijn en graag leidinggeven om de touwtjes in handen te houden? Met de mbo-opleiding Hotelmanagement ontwikkel je deze bij het vak Managementvaardigheden, want de studie bestaat voor 60% uit praktijkvakken die je voorbereiden op je carrière

Studieprogramma: 60% praktijk

Ruim 60% van je studie bestaat uit praktijkonderwijs: leren door te doen. Je krijgt kookles in onze kookstudio en je leert met gasten om te gaan in het receptielokaal. Daarnaast krijg je les van vakspecialisten uit de branche en in je examenjaar run je een week lang een eigen hotel met je medestudenten. Ook bezoek je tophotels en restaurants als Het Hilton of een 3 sterren restaurant als de Librije of Parkzicht.

Je leert verschillende afdelingen in het hotelwezen kennen als Rooms devision en Front office Management. Je leert uitserveren en advies over menu en drankkeuzes. Ook vaktechniek restaurant, Food & beverage management zijn vakken waar je veel van leert.

Waarom kiezen voor Hotelmanagement bij Tio?

Hogeschool Tio scoort al jaren zeer goed in de studiegids scores. Zo is de mbo-studie hotelmanagement al 7 jaar op rij tot topleiding gekozen. Dat komt omdat je in kleine groepen studeert en je veel persoonlijke aandacht krijgt. Kijk op Tio voor meer over deze opleiding en of deze bij jou past. Of kom naar een open dag op een van onze vestigingen. Je studeert mbo Hotelmanagement in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of Hengelo. Je bent van harte welkom.