Moedervlek verwijderen

De meeste mensen hebben moedervlekken op hun huid.Sommige daarentegen zijn ontsierend, "verontrustend", of veroorzaken ongemak.

Moedervlekken verwijderen

Een arts kan uw moedervlek verwijderen met een laserbehandeling of een operatie. Afhankelijk van het te behandelen gebied duurt een laserbehandeling 15 tot 30 minuten. Eén behandeling is meestal voldoende voor kleine moedervlekken. Twee weken na de laserbehandeling begint het vervagen. De behandelde moedervlekken zijn vrijwel geheel verdwenen en komen zelden meer terug.

Een van de meest toegepaste behandelingsstrategieën is wegsnijden. Dat komt omdat moedervlekken stevig in het huidoppervlak verankerd kunnen zijn, en dus is wegsnijden soms de ideale remedie. Als u een grote moedervlek moet verwijderen, zal de snede groter zijn, en zult u meer van het litteken zien. Wanneer u een ongewenste plek verwijdert met een laser, is het litteken meestal minder zichtbaar.

Waarom uw moedervlek weg laten halen bij Blooming Plastische Chirurgie?

Het verwijderen van moedervlekken wordt vaak om cosmetische redenen gedaan. Sommige moedervlekken kunnen echter ook een gezondheidsrisico vormen. Als een moedervlek groot is en zich op een zichtbare plaats bevindt, kan hij uw gevoel van eigenwaarde en uw zelfvertrouwen aantasten.

Bij Blooming Plastische Chirurgie bieden wij chirurgische mogelijkheden om moedervlekken te verwijderen. Wij zullen samen met u het beste behandelingsplan bepalen op basis van het type en de plaats van uw moedervlek.

Chirurgische verwijdering van een moedervlek is meestal blijvend. De procedure wordt meestal onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, wat betekent dat u wakker zult zijn, maar geen pijn zult voelen. De chirurg zal een sneetje in de huid maken en de moedervlek verwijderen.