Verhuisbedrijf inschakelen of zelf doen?

Eindelijk heb je jouw droomhuis gevonden en na flinke onderhandelingen mag jij jezelf de eigenaar noemen. Een spannende tijd breekt aan. En ook die ene moeilijke vraag die continu door je hoofd spookt, want ga je zelf verhuizen of schakel je Verhuisbedrijf DeVerhuisButler in?

Waarom een verhuisbedrijf inschakelen?

Doordat veel mensen een verhuizing onderschatten, denken ze vaak ook de verhuizing zelf wel te kunnen doen. Uiteindelijk zijn ze dagenlang bezig met het heen en weer vervoeren van spullen en gaan sommige apparaten zelfs stuk doordat ze verkeerd verpakt worden. Dat is natuurlijk hartstikke zonde. Daarom is het inschakelen van een verhuisbedrijf zeker een goed idee. Dit heeft namelijk verschillende voordelen:

✔ Dit zijn professionele verhuizers die echt weten wat ze doen. Ze zullen dus altijd zorgvuldig met je spullen omgaan en deze op de juiste manier verpakken en vervoeren. Daarnaast kunnen ze ook nog eens praktische verhuistips geven.

✔ Door een verhuisbedrijf in te schakelen voorkom je stress. En onderschat dit zeker niet! Terwijl de verhuizers de verhuizing op zich nemen, kan jij je richten op de andere tientallen klusjes die in de nieuwe woning moeten worden gedaan. Zo bespaar je jezelf tijd en heel veel onnodige stress.

✔ Natuurlijk kost een verhuisbedrijf over het algemeen meer dan als je het zelf zou doen. Dit neemt echter niet weg dat je ook over een financieel voordeel beschikt. Wanneer er bijvoorbeeld onverhoopt iets mis zal gaan tijdens de verhuizing, dan ben je hiervoor verzekerd. Als je zelf iets kapot laat vallen dan zal je dit uiteraard ook zelf moeten betalen. Dat zorgt voor extra vertrouwen.

✔ Verhuizen is ook nog eens enorm zwaar. Dit aan een verhuisbedrijf overlaten scheelt jou lichamelijke ongemakken.

Zijn er ook nadelen?

Ons advies: lees altijd de reviews en vergelijk de prijzen van verschillende bedrijven. Zo weet je precies wat je van het bedrijf kunt verwachten en kan je een weldoordachte keuze maken.